& BDO present.png
 

Samen met onze partner BDO, ontvangt de equipe van JCI Gent jullie graag voor 5 avonden doorheen het werkingsjaar. Telkens op de 2e woensdagavond van de maand bent u welkom voor een avondvullend programma. De toegang is gratis. We vragen om in te schrijven zodat we voldoende broodjes kunnen voorzien.

De deuren openen om 18u30 met een glaasje en een broodje. De spreker van die avond staat gepland om 19u voor een ruim halfuur. Uiteraard is er tijd voorzien voor een vragenronde. En ook na afloop van de keynote is er tijd en ruimte voor vragen en nabespreking. We voorzien het einde rond 21u.

- - - - - -

13 november:
’Meer omzet behalen via het internet’

We tonen hoe de wereld van digitale advertising werkt. Wat doen bedrijven, maar even goed politici, om je gedrag te beïnvloeden? Hoe scoren bedrijven meer succes met behulp van het internet – en hoe kan je dat toepassen voor jezelf als persoon? Take-aways die ook handig zijn voor ons als particulier, hoe bescherm ik mijn privacy, hoe deelt Google mij in als consument en hoe zorg je voor minder storende reclame. Voorbeelden uit de praktijk, live demo van doelgroep-bepaling en ruimte voor Q&A.

uiteraard zal er tijd zijn voor vragen na afloop of tijdens de daaropvolgende netwerkreceptie.

- - - - - -

Elk van deze sprekersavonden gaat door in de nieuwe gebouwen van onze partner BDO te Melle.

Deuren vanaf 18u30, spreker vanaf 19u.
Locatie: Brusselsesteenweg 92, Melle (BDO Offices)

Annuleren kan u tot een week vooraf.
Bij no-show of niet-tijdige annulatie wordt een fee van 20€ aangerekend.

 
 
JCI Gent - Talk 'n Taste - BDO
JCI Gent - Talk 'n Taste - BDO
JCI Gent - Talk 'n Taste - BDO
JCI Gent - Talk 'n Taste - BDO
191.png
BDO offices - Brusselsesteenweg 92 Melle

BDO offices - Brusselsesteenweg 92 Melle