KALENDER

KOM NAAR EEN VAN ONZE ACTIVITEITEN,
DE IDEALE MANIER OM ONS BETER TE LEREN KENNEN.

 

Bijna elk van onze activiteiten kan je als niet-lid mee volgen. Profiteer ervan!

 


kom eens
meevolgen


Is er een event of activiteit die je aanspreekt en die je graag wil volgen? Geef ons een seintje en wij zorgen voor een welkomstcomité. Talk to you soon!


welke activiteiten?

kom naar een
vergadering

Geen vereniging zonder vergadering. Elke eerste dinsdag van de maand geven we een update van onze verschillende projecten, vormingen en diverse andere activiteiten. Dit is ook het moment om een nieuw projectvoorstel voor te leggen aan de andere leden.


doe mee
in de fun

Elke maand organiseert JCI Gent een leuke activiteit, onder de noemer 3F - friday, friends, fun. Wat we doen is heel divers: van een pint pakken, gaan bowlen, lasershooten of sumoworstelen. Gekke ideëen steeds welkom!

volg een
training

JCI biedt een breed scala aan vormingen aan, in hoofdzaak gericht op soft skills. Deze trainingen worden door het trainingsinstituut (TIF) van JCI georganiseerd en worden aan de leden aangeboden aan een fractie van de marktprijs. Profiteer ervan!


participeer
in een project

Lijkt één van onze op stapel staande projecten je wel wat? Spreek dan de commissie directeur even aan of je kan meehelpen. Geen enkel project wordt door een enkeling georganiseerd; het doel is net dat elk lid de kans krijgt om bij te leren en te groeien.