JCI Gent Alumni: een bezoek aan de Krook

Om de goede banden met onze oud afgezwaaiden (JCI Gent alumni) te onderhouden organiseren we nu en dan een gezamelijke activiteit. Op 16 december kozen we ditmaal om een bezoek te brengen aan de nieuwe Gentse bibliotheek: de Krook, een architecturaal en technisch hoogstandje. Achteraf werd er nog gezellig nagekaart tussen pot en pint.

JCI GENT Invites ... senator Anneleen Cobbaert!

Op 26 november vond onze JCI GENT Invites plaats. Deze ging door als een zondagse brunch in het prachtige decor van het kasteel Borluut. Het was dan ook een bijzondere editie van JCI GENT Invites, want niemand minder dan Anneleen Cobbaert werd er benoemd tot Senator.

Het parcours dat Anneleen Cobbaert reeds aflegde binnen JCI kan op zijn minst gezegd indrukwekkend genoemd worden. In de 10 jaar dat ze reeds actief was bekleedde ze verschillende bestuursfuncties binnen JCI Diksmuide en het TIF. Bij JCI Gent herinneren we ons ongetwijfeld haar rol als commissiedirecteur van het prachtige Vlaams Congres van 2013. Verder is ze ook een enthousiaste TIF trainer en momenteel head trainer van de Flanders Academy. Proficiat Anneleen!

Op de JCI GENT Invites mochten we naast de bijna voltallige kern van JCI GENT, ook talloze geïnteresseerden, alumni en sympathisanten verwelkomen. Kortom een geslaagde dag in een gezellig kader met lekker eten en drank.

 

De Gentse Drakenquiz

De Gentse Drakenquiz

Op 8 april 2017 vond de tweede editie van onze drakenquiz plaats, en wij mochten maar liefst 30 zeer aangename quizteams ontvangen. Allen werden ontvangen in de sfeervolle theaterzaal van Ledeberg, met groot scherm en met top geluid. 

Als organisatie konden we geen betere aftrap van het event verwachten. De inschrijvingen zijn met meer dan 50% gestegen t.o.v. vorig jaar. maar hier stopt de positieve noot niet. Op basis van de feedback van vorig jaar konden wij in onze tweede editie op nagenoeg alle vlakken een stapje vooruit zetten.