JCI Gent Alumni: een bezoek aan de Krook

Gent, 16 december 2017 -   Om de goede banden met onze oud afgezwaaiden (JCI Gent alumni) te onderhouden organiseren we nu en dan een gezamelijke activiteit. Op 16 december kozen we ditmaal om een bezoek te brengen aan de nieuwe Gentse bibliotheek: de Krook, een architecturaal en technisch hoogstandje. Achteraf werd er nog gezellig nagekaart tussen pot en pint.

JCI GENT Invites ... senator Anneleen Cobbaert!

JCI GENT Invites ... senator Anneleen Cobbaert!

Gent, 26 november 2017 -   Op 26 november vond onze JCI GENT Invites plaats. Deze ging door als een zondagse brunch in het prachtige decor van het kasteel Borluut. Het was dan ook een bijzondere editie van JCI GENT Invites, want niemand minder dan Anneleen Cobbaert werd er benoemd tot Senator.

De Gentse Drakenquiz

De Gentse Drakenquiz

Gent, 8 april 2017 -   Dit jaar vond de tweede editie van onze drakenquiz plaats, en wij mochten maar liefst 30 zeer aangename quizteams ontvangen. Allen werden ontvangen in de sfeervolle theaterzaal van Ledeberg, met groot scherm en met top geluid. 

Als organisatie konden we geen betere aftrap van het event verwachten. De inschrijvingen zijn met meer dan 50% gestegen t.o.v. vorig jaar. maar hier stopt de positieve noot niet. Op basis van de feedback van vorig jaar konden wij in onze tweede editie op nagenoeg alle vlakken een stapje vooruit zetten.