welke activiteiten Biedt JCI aan?

JCIGentvergadering.jpg

Algemene Vergadering

Elke eerste dinsdag van de maand bespreken we samen onze diverse activiteiten. Dit is ook hét moment om een nieuw projectvoorstel voor te leggen. 

Wil je vrijblijvend eens een algemene vergadering bijwonen? Neem dan contact op via ledenbeheer@jcigent.be.

3FJCIGent.jpg

Fun & Friends

Maandelijks organiseert JCI Gent een leuke activiteit, onder de noemer 3F - friday, friends, fun. Wat we doen is heel divers, gekke ideëen steeds welkom!

Ook hier is iedereen welkom om onze vereniging op een ontspannen wijze te leren kennen. 1 adres: ledenbeheer@jcigent.be

vorming.jpg

Vormingen

Het training Institute Flanders, een onderafdeling van JCI Vlaanderen, biedt een breed scala aan vormingen aan, in hoofdzaak gericht op soft skills. Deze trainingen worden doorheen in het jaar en over heel Vlaanderen aangeboden aan  heel democratische prijzen. Deze staan ook open voor niet-leden. In de kalender staan telkens de inschrijfinstructies genoteerd. www.jci-tif.be

DSC05042.JPG

Projecten

Naast het volgen van vormingen, is het organiseren van een project een ideale manier om soft skills bij te schaven. En waarom niet tegelijk met een positieve impact op de maatschappij realiseren? 

Lijkt één van onze op stapel staande projecten je wel wat en wil je je graag engageren? Kom dan af naar één van onze activiteiten en spreek ons aan!

JCIGent Congres Riga2018.jpg
 

Congressen

Elk jaar is er een Vlaams, Belgisch, Europees en Wereld Congres! Het is duidelijk dat internationalisme één van de 4 pijlers van JCI is. Hou jij van internationale ervaringen en contacten? Sluit je dan zeker bij ons aan!