Onze projecten

Binnen JCI Gent lopen er verschillende projecten, de zogenaamde "commissies". Deze hebben meestal als doel het organiseren van 1 of meerdere activiteiten. Hieronder vind je een overzicht terug van de commissies van het werkingsjaar 2017-2018. Heb je interesse om aan een project mee te werken? kom dan langs op één van onze activiteiten en spreek de commissiedirecteur aan van de betreffende commissie.

 
 
JCI Gent quiz 2018.jpg

de QUIZpelende draak

WAT? - Dit jaar gaan we voor de derde editie van de Quiz van JCI Gent. Het concept blijft hetzelfde: een ludieke gezellige quiz voor een heerlijk ontspannen avond!

Voor WIE? - Iedereen is welkom

Commissiedirecteur -  Michel Tiberghien

jci crime rally.jpg

JCI's Crime Rally

WAT? - Een uitdagende autozoektocht gekoppeld aan een intrigerend moordverhaal, terwijl u het mooie landschap van onze Vlaamse Ardennen verkent

Voor WIE? - Iedereen is welkom

Commissiedirecteur -  Jonas Wauters

 
jcigentwebsite.jpg

Open vormingsdag JCI Vlaanderen 2017

WAT? - Elk jaar wordt in Vlaanderen de open vormingsdag van JCI Vlaanderen georganiseerd. De organisatie gebeurt telkens door een lokale afdeling en voor de editie van 2017 had JCI Gent deze taak op zich genomen. De vormingsdag ging door op 21 oktober 2017 en was een groot succes. 

Voor WIE? -  De vormingen zijn gericht op studenten en jonge professionals. Zowel leden als niet-leden zijn welkom

Commissiedirecteur -  Michel De Coster

 
talkntaste.png

Talk 'n Taste

WAT? - Bijleren terwijl u dineert. Dat is het concept achter het nieuwe project van JCI Gent voor 2018. Elk diner wordt opgebouwd rond één thema waarbij uiteenlopende sprekers aan het woord komen. Er worden in totaal 3 avonden georganiseerd, telkens rond een ander thema.

De thema's die aan bod komen zijn: "Life Augmented", "Real Estate 2050" en "Futureproof Food".

Voor WIE? - Iedereen is welkom

Commissiedirecteur -  Glenda De Bodt