Netwerkavond: Authentiek en strategisch ondernemen

Welkom bij AUTHENTIEK EN STRATEGISCH ONDERNEMEN, een netwerkevenement dat je niet wil en mag missen op woensdag 13 september om 18.30 uur!

Tijdens dit evenement ontmoet je andere ondernemers en krijg je de kans om te netwerken. Je leert over strategisch ondernemen en hoe je je bedrijf en jezelf authentiek in de markt kan zetten. Dit evenement is perfect voor iedereen die zijn bedrijf wil doen groeien en naar een hoger niveau wil tillen.

Gastsprekers Jarno De Smet en Phebe D’hondt zijn experts in hun vakgebied en zullen je waardevolle inzichten geven over strategie en personal branding. Het wordt ongetwijfeld een leerrijke avond en een onvergetelijke ervaring. Na de keynotes is een netwerkmoment, met vier gastronomische food corners waarbij een sommelier u aangepaste wijnen presenteert.

De locatie is Vinoscoop – 202 Industrieweg, 9030 Gent. Dit evenement wordt georganiseerd door BNI Ghent Shake en JCI Gent.

Opgelet, de plaatsen zijn beperkt. Tickets kosten 65 euro per persoon. Schrijf hier in

Benieuwd naar de sprekers? Graag stellen we u voor aan Phebe D’hondt en Jarno De Smet.

Phebe D’hondt ademt personal branding en netwerken. Ze is er immers rotsvast van overtuigd dat mensen met mensen willen werken en dat we ons als Vlaamse ondernemer dan ook nog wat meer zouden mogen laten zien als expert én als mens. Phebe begeleidt voornamelijk B2B-ondernemers naar meer zichtbaarheid, online en offline, op basis van een consistent en onderscheidend persoonlijk merkverhaal. Daarnaast is Phebe ook founder van ondernemerscommunity Overondernemers.be.

In haar keynote zoomt Phebe in op de 5 cycli van personal branding en staat ze voornamelijk stil bij hoe je je online op een authentieke manier kan laten zien. Je gaat naar huis met heel wat inspiratie en motivatie om wat vaker het (digitale) podium te claimen.

 

 

Jarno De Smet is een zeer gedreven ondernemer, business coach en consultant met een duidelijke missie. Hij is van mening dat elke ondernemer het recht heeft om succesvol te zijn. Jarno ziet het als zijn missie en bijdrage aan de samenleving ondernemers te begeleiden, inspireren en motiveren op hun pad naar groei, financiële rust en welvaart.

Tijdens zijn keynote legt hij je alles uit over hoe je in 7 stappen kan groeien richting meer financiële rust en vrijheid. Op deze manier kan je in de eerste plaats aan jezelf en je bedrijf kan werken in plaats van in je bedrijf. Je zal leren hoe jij jouw bedrijf kan optimaliseren naar een succesvol, zelfsturend bedrijf dat jou de financiële rust en vrijheid biedt die je als ondernemer verdient.

Overtuigd? Schrijf hier in!

Deel deze activiteit

Andere activiteiten op de planning

Geen activiteiten gevonden