Talk ’n Taste: Financiële geletterdheid I

Talk ’n Taste: Financiële geletterdheid I

Gratis keynotes van verschillende sprekers rond het topic financiële geletterdheid. Kies zelf welk topic je graag wil volgen.

  • 18u30-19u30 – Waarop letten bij het kopen van een woning

Spreker: Els Vanacker (ex-vastgoedmakelaar en lid bij JCI Gent)

Ben je van plan om de sprong te wagen en je eigen stekje te bemachtigen? Of het nu je eerste huis is of niet, het proces van een woning kopen is tegelijk opwindend als overweldigend. In deze sessie onthullen we de cruciale factoren waar je op moet letten bij het nemen van deze belangrijke stap.

  • 18u30-19u30 – Valkuilen en guidelines bij de opmaak van een gezinsbudget

Spreker: Maxime Vandamme (private banker bij BNP Paribas Fortis en lid bij JCI Gent)

Heb je ooit het gevoel dat je geld door je vingers glipt? Heb je geen duidelijk beeld waar het naartoe gaat? Het opstellen van een gezinsbudget kan een gamechanger zijn. Tijdens deze compacte sessie ontdek je welke valkuilen je moet vermijden, en krijg je slimme richtlijnen mee om jouw gezinsbudget te optimaliseren.

  • 20u-21u – Hoe lees je je loonbrief?  

Spreker: Anneleen Cobbaert (Ping en lid van JCI Gent)

Lijkt je loonbrief opgesteld in een geheime taal met cijfers, codes en afkortingen? Maak je geen zorgen, deze sessie is jouw sleutel tot het ontcijferen van de mysterieuze wereld van de loonbrief. In slechts één uur leer je de kunst van het begrijpen en analyseren van je loonstrook.

  • 20u-21u – De zorgvolmacht

Spreker: Maxime Vandamme (private banker bij BNP Paribas Fortis en lid bij JCI Gent)

Denk je dat een zorgvolmacht alleen voor ouderen is? Think again! Het is een instrument voor nu, een manier om de controle te houden over je leven, ongeacht wat de toekomst in petto heeft. Een krachtig hulpmiddel dat ook voor jou van onschatbare waarde kan zijn. In deze dynamische sessie ontdek je hoe het jouw belangen kan beschermen.

Locatie: BNP Paribas Fortis, Kouter 6, 9000 Gent. (parking in Kouter of boven Ava)
Ontvangst om 18u met broodjes, start om 18u30. Netwerkmoment achteraf. Schrijf nu gratis in: https://forms.gle/rzyaFDT1ZQSu6Czn6

Deel deze activiteit

Andere activiteiten op de planning

27
Apr
10:00
| Mechelen

JCI Gent Verkent Mechelen!

Op zaterdag 27 april gaan we met onze leden Mechelen verkennen. Heb jij zin in een fijne teambuilding en ontdekkingstocht door deze prachtige stad? Schrijf je dan nu in voor een onvergetelijke dag via deze Google Form. Tot dan!
22
May
18:00
| BDO, Brusselsesteenweg 92, 9090 Melle

Talk ’n Taste: Netwerken

Gratis keynote van Filip Verstraete – Senior business development manager bij BDO. Netwerken is als zuurstof voor elke professional: Iedereen weet dat het essentieel is, maar het blijft een beetje eng als je er te lang bij stilstaat. Gelukkig valt...
12
Jun
18:00
| BNP Paribas Fortis, Kouter 6, 9000 Gent

Talk ’n Taste: Financiële geletterdheid II

Mis onze laatste Talk ’n Taste van 2024 niet! Gratis keynotes van verschillende sprekers rond het topic financiële geletterdheid. Kies zelf welk topic je graag wil volgen. 18u30-19u30 – Zorg dat je niet in de kou komt te staan: nut...