Talk ’n Taste: Financiële geletterdheid II

Mis onze laatste Talk ’n Taste van 2024 niet! Gratis keynotes van verschillende sprekers rond het topic financiële geletterdheid. Kies zelf welk topic je graag wil volgen.

  • 18u30-19u30 – Zorg dat je niet in de kou komt te staan: nut en noodzaak van verzekeringen

Spreker: TBA

Het leven overvalt je soms. Zonder de juiste bescherming kan je wel eens onaangenaam verrast worden. Deze sessie is voor iedereen die de risico’s van onverwachte gebeurtenissen wil minimaliseren. Of je nu een jonge professional bent die net begint, of iemand die zijn verzekeringsportfolio wil herzien, na deze bijeenkomst sta je sterker in je schoenen.

 

  • 18u30-19u30 – Trouwen of samenwonen

Spreker: Maxime Vandamme (private banker bij BNP Paribas Fortis en lid bij JCI Gent)

Iedere relatie is uniek, en er is geen one-size-fits-all benadering. Ontdek hoe je de keuze tussen trouwen en samenwonen aanpast aan je eigen unieke omstandigheden en waarden. Of je al in een relatie zit of je bent gewoon nieuwsgierig naar wat de toekomst kan brengen, deze sessie biedt je de inzichten om een weloverwogen keuze te maken.

 

  • 20u-21u – Je pensioen optimaliseren

Spreker: Maxime Vandamme (private banker bij BNP Paribas Fortis en lid bij JCI Gent)

In deze sessie richten we de schijnwerpers op fiscaal voordelig sparen, inclusief het onttrekken van gelden uit je vennootschap via VAPZ/IPT. Ontdek de mogelijkheden, van investeringen in vastgoed tot dekking bij werkongeschiktheid en overlijden. Ook voor werknemers is de sessie interessant: we bekijken het belang van pensioensparen, lange termijnsparen en groepsverzekering als solide pijlers in je spaarstrategie.

 

  • 20u-21u – Wegwijs in de wereld van belastingen

Spreker: TBA

Belastingen kunnen complex en overweldigend lijken, maar met de juiste kennis kun je de weg vinden naar een geoptimaliseerde fiscale situatie. Tijdens deze informatieve sessie ontdek je hoe je slim kunt navigeren in de wereld van belastingen en hoe je je financiën effectief kunt beheren.

Locatie: BNP Paribas Fortis, Kouter 6, 9000 Gent. (parking in Kouter of boven Ava)

Ontvangst om 18u met broodjes, start om 18u30. Netwerkmoment achteraf. Schrijf nu gratis in: https://forms.gle/rzyaFDT1ZQSu6Czn6

Deel deze activiteit

Andere activiteiten op de planning

27
Apr
10:00
| Mechelen

JCI Gent Verkent Mechelen!

Op zaterdag 27 april gaan we met onze leden Mechelen verkennen. Heb jij zin in een fijne teambuilding en ontdekkingstocht door deze prachtige stad? Schrijf je dan nu in voor een onvergetelijke dag via deze Google Form. Tot dan!
22
May
18:00
| BDO, Brusselsesteenweg 92, 9090 Melle

Talk ’n Taste: Netwerken

Gratis keynote van Filip Verstraete – Senior business development manager bij BDO. Netwerken is als zuurstof voor elke professional: Iedereen weet dat het essentieel is, maar het blijft een beetje eng als je er te lang bij stilstaat. Gelukkig valt...